Male tajne velikih majstora kuhinje... COOLINARSTVO sadrži recepte sa slikama, objedinjuje recepte iz cijelog svijeta na jednom mjestu i svakoj kuharici olakšava svakodnevno pripremanje hrane
petak, 10. ožujka 2017.
JEDNOSTAVNO,A UKUSNO: KONGO
SASTOJCI
biskvit
6 bjelanjaka
6 žlica šećera
18 dkg orasa
fil
6 žumanjaka
6 žlica šećera
18 dkg čokolade za kuhanje
1/2 dcl jake kave
20 dkg margarina
PRIPREMA
Izraditi bjelanjke pa dodati šećer i orase i to sve sjediniti. Ispeći biskvit u velikoj tepsiji od pećnice na masnom papiru, u prethodno zagrijanoj pećnici na 180'C cca 20ak minuta.
Na pari, na laganoj vatri skuhati fil, te u ohlađeno dodati izrađeni margarin.
Biskvit izrezati po dužini na 3 dijela te slagati: biskvit – fil – biskvit – fil – biskvit – fil (gore i okolo sve namazati i ukrasiti)
Izvor:http://www.coolinarika.com/
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar