Male tajne velikih majstora kuhinje... COOLINARSTVO sadrži recepte sa slikama, objedinjuje recepte iz cijelog svijeta na jednom mjestu i svakoj kuharici olakšava svakodnevno pripremanje hrane
srijeda, 17. svibnja 2017.
BOSANSKE HURMASICE
E napravih i ja hurmasice…Uvijek sam imala strah da mi nece biti mehke i prhke u ustima…Al sam uspjela…
Sastojci
hurmasice
2 jaja
2 fildzana ulja
2 fildzana secera
2 fildzana kokosa
3 kasike masla
p za p prasak za pecivo
po potebi brasna
agda
9 fildzana secera
11 fildzana vode
1 kom limuna
Priprema
1.
Jaja umutiti pjenasto pa dodati sve sastojke po redu gore navedenom…I na kraju dodavati brasna toliko da tijesto ne bude ni tvrdo ni mehko…
2.
Pa peci hurmasice i zalizi agdom…
3.
Ali JOS VRUCE HURMASICE ZALITI MLAKOM AGDOM..da bi bile mehke i prhke…
4.
Bujrum….:):):)
http://www.coolinarika.com/
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar