Male tajne velikih majstora kuhinje... COOLINARSTVO sadrži recepte sa slikama, objedinjuje recepte iz cijelog svijeta na jednom mjestu i svakoj kuharici olakšava svakodnevno pripremanje hrane
nedjelja, 30. listopada 2016.
LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA
Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo. 🙂
Sastojci
kriške (fete) kruha
15 dag šunke za pizzu
15 dag sira (trapist)
3 jaja
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko
Priprema
1.
Šunku nareži na sitnije kockice, sir naribaj i pomiješaj s vrhnjem i jajima u jednoličnu masu. Dodaj vegetu, malo soli, papra i origana.
2.
Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar