Male tajne velikih majstora kuhinje... COOLINARSTVO sadrži recepte sa slikama, objedinjuje recepte iz cijelog svijeta na jednom mjestu i svakoj kuharici olakšava svakodnevno pripremanje hrane
ponedjeljak, 16. siječnja 2017.
Domace raffaello bombice
Sastojci:
10 dag šećera
½ margarina (¼ masla ¼ margarina)
25 dag mlijeka u prahu
20 dag kokosovog brašna
Priprema:
10 dag šećera prokuhati i 1 dl vode. Skinuti sa vatre. Dodati ½ margarina (ja dodam pola od toga maslac – bude finiji okus), 25 dag mlijeka u prahu i 13 dag kokosa. Sve dobro izmiješati dok se sastojci fino ne spoje. Dobivenu smjesu ostaviti sat vremena da odleži. Oblikovati kuglice u koje ćete stavljati oljušteni badem te svaku uvaljati u preostalo kokosovo brašno.
izvor: recepti-svijeta.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar