Male tajne velikih majstora kuhinje... COOLINARSTVO sadrži recepte sa slikama, objedinjuje recepte iz cijelog svijeta na jednom mjestu i svakoj kuharici olakšava svakodnevno pripremanje hrane
petak, 11. studenoga 2016.
Čokoladni vulkan
TIJESTO
100 g margarina
170 g šećera
2 jaja
100 g brašna
3 žlice kakaa
1 vanilin šećer
UKRAŠAVANJE
šećer u prahu
tučeno vrhnje
Priprema čokoladnog vulkana
Autor: Lidija
U posudi istopiti margarin.
Dodati šećer i jaja pa izmiješati električnim mikserom.
U posudu sa jajima postupno dodavati brašno, kakao i vanilin šećer.
Smjesu dobro izmiješati.
Lim za pečenje obložite pek papirom (ili namastite i pospite brašnom) i u njega izlijte smjesu za čokoladni vulkan.
Pećnicu zagrijati na 175 ° C i peći dobivenu smjesu oko 20 minuta.
Posuti šećerom u prahu i poslužiti uz tučeno vrhnje.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar